Szponzorált tartalom

https://felepulok.hu

https://felepulok.hu

Minden felé függőségnek valami mélyebb, lelki eredetű oka van. Legyen szó alkoholizmusról vagy egyéb más addiktív szer hatására létrejövő függőségről, ezen problémák megoldása minden esetben szakszerű, orvosi segítséget követel meg. Természetesen nagyon fontos a család és a barátok erőteljes támogató környezete, ők azonban nem tudnak olyan szakértő segítséget és professzionális kezelést adni a betegeknek, mint amit a függőségük súlyossága sok esetben megkövetel. Szerencsére a https://felepulok.hu a kor legmodernebb modelljét vette alapul akkor, amikor megalkotta a komplex alkoholelvonó kezelés struktúráját. Nem kell tovább a sötét szobában a negatív gondolataink által körül övezve kuksolni, merjünk kilépni a való világra és tegyünk egy lépést a fény, a gyógyulás útja felé. Mindig az első lépés a legnehezebb, utána pedig csak hagynunk kell magunkat sodródni.

A Felépülők programjának első lépcsőfokát egy állapotfelmérés jelenti, melynek során a szakértők megvizsgálják azt, hogy mennyire súlyos a páciens függősége. Ha ez megtörtént, akkor jöhet a személyes konzultáció és a programról való informálódás, a részletek és az anyagiak ismertetése. Egyébként semmit sem rejtenek el az érdeklődők és a felépülni vágyók elől, hiszen a weboldalukon minden szükséges információt megtalálhatunk mi is. Ez a kezelés egyébként már önmagában meghökkentő, hiszen 28 napos mindössze, mégis nagyon magas hatékonysági mutatókkal rendelkezik: 70-75%-ban segít kiszabadulni az alkohol karmai közül már az első kezelés alkalmával, tehát a betegek közel 80%-nak nincs szükségük még egy 28 napos alkalomra. Szerintem ez egy elég beszédes szám és arról árulkodik, hogy a programban résztvevő összes szakember az utolsó mozzanatig tisztában van mindennel a betegség kezelését illetően és eltökélt szándékuk az, hogy minden erejükkel segítséget nyújthassanak a rászorulóknak.

Ami még felettébb szimpatikus nekem az itt dolgozók kapcsán az az, hogy mindannyian Felépülők. Ez pontosan azt jelenti, mint ami megfogalmazódott most benned: ők is egykor az alkohol árnyékában éltek, viszont minden egyes nap újra és újra leküzdik a démonokat és már egy teljes, boldog életét élnek, amiben másoknak segítenek. Éppen ezért teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy milyen nehéz megválni a bilincsektől és új életet kezdeni, vagy legalábbis visszakapni a régit. A lehető legnagyobb empátiával és türelemmel fordulnak mindenkihez, bármilyen kérdés vagy kérés esetén pedig állnak az ügyfelek rendelkezésére. Határozottan és szigorúan tartják a programot és a menetrendet, viszont figyelembe veszik az egyének tűrőképességét és nehézségeit és ezekhez mérten próbálnak meg segíteni mindenkinek, hogy a felépülés ne csak hatékony legyen, de ne kelljen a pácienseknek annyit szenvedniük.

Szeretném, ha a jövőben egyre több és több ember tudna róluk és mindenhova eljutna a https://felepulok.hu-nak a híre. Igazán megérdemli ez a profi csapat azt, hogy tudja mindenki milyen áldozatos munkát végeznek nap mint nap, és azt, hogy mennyi ember életét mentették meg az elmúlt pár évben. Csodálatom feléjük töretlen mindmáig és mindig is az marad, hiszen az ilyen csupa szív emberek viszik előre és szebbítik meg a világot. Remélem kedves Olvasó, hogy Neked nincs a családodban alkoholizmussal küzdő egyén, amennyiben viszont, ha van, nyugodtan bízd őt rá ezekre a kiváló szakemberekre.

Nem kell félned, semmi rossz nem fog történni vele, épp ellenkezőleg! A bekerültek – pontosabban önmaguktól bevonultak – egytől egyig azt vallják, hogy a program visszaadta az életüket. Élményekkel és barátokkal gazdagodtak egy odafigyelő, törődő, szakszerű környezetben, ahol a problémáik meghallgatásra találtak. Ki tudták magukból adni a sérelmeiket és el tudták engedni az összes fájdalmukat. A sötétséget fénnyel töltötték fel, az élet és a remény fényével, hiszen minden nap egy fényesebb napfelkelte fog felragyogni és hinnünk kell a változás erejében.