Szponzorált tartalom

Férfi kapucnis pulóver

A hideg idő beköszöntésével mindenkinek szüksége van néhány melegebb ruhadarabra. Ezt a vállalkozóknak is érdemes észben tartaniuk, hiszen ők általában nehezen döntik el, hogy milyen reklámajándékot adjanak az ügyfeleiknek.

A férfi kapucnis pulóver igazán jó választás, hiszen ősszel és télen praktikus viselet. A cegespolo.eu oldalról emblémázott verzióban lehet megvenni. A megrendelők némi kedvezményt is kapnak abban az esetben, ha a logó vagy a felirat hímeztetésére is igényt tartanak.

A férfi kapucnis pulóver félig pamut, félig pedig poliészter felhasználásával készült. A nyaka kerek kialakítású. A hosszú ujja védelmet nyújt a hideg ellen. Igazán strapabíró, tehát nem kell belőle évente újat venni. Rengetegféle színben vásárolható meg.

A legtöbb cég a fekete vagy a fehér verzióját veszi meg, hiszen ezeken remekül érvényesül a logó vagy a felirat. A férfi kapucnis pulóver gyorsan kiszállítható, tehát ebből a szempontból is megéri megrendelni. Az ára alacsonyabb abban az esetben, ha valaki nagyobb mennyiségben vásárol.