Szponzorált tartalom

Központi vízszűrő

Mielőtt megvásárolnánk és telepítenénk egy víztisztító berendezést, először is meg kell állapítanunk, hogy milyen célokra szeretnénk használni és az általa megtisztított vizet. A központi vízszűrő a házi vízellátó rendszer bevezető egységébe van beszerelve.

Ezért gyakran emlegetik fő szűrő néven is. Leggyakrabban a városi vízellátásból érkező folyadék tisztítására használják. Ezek a filterek a homoktól, a rozsdától és az iszaptól védik meg a vezetékeket. Ugyanakkor eltávolítják a klórt, a fenolokat, a benzolokat és a nehézfémeket is.

A kezelést követően, a víz átlátszóvá válik és megszabadul a furcsa szagoktól. A központi vízszűrő telepítésének előnye, hogy meghosszabbítja a vízvezetékek élettartamát, eltávolítja a rozsdás lerakódásokat, csökkenti a mosógép, a mosogatógép, a kazán és a vízmelegítő eltömődésének veszélyét.

Továbbá fontos megemlíteni, hogy a központi vízszűrő használata kellemesebbé teszi a mosást és a zuhanyzást, javítja a bőr és a haj állapotát, valamint kevesebb irritációt okoz a kisgyermekeknél.