Szponzorált tartalom

Penészmentesítő készülék

Még mindig küzd a penésszel, pedig már kipróbált számtalan házi praktikát és a piacon kapható megannyi vegyszert? Ne küzdjön tovább vele, inkább menjen biztosra a WDH 520 HB penészmentesítő készülék egyszeri megvásárlásával!

Több nemzetközi szaklap tesztjén is első helyen végzett. Összehasonlítva a piacon található versenytársaival, ez a berendezés több ízben is vezeti a listát, ami az ár-érték arányt illeti, sőt, 2013-ban megkapta a legjobb penészmentesítő készülék díjat is.

A berendezés 50 négyzetméterig kiválóan működik és naponta akár 25 liter vizet is képes összegyűjteni, ezzel pedig garantáltan megoldja a lakásban lévő levegő magas nedvességtartalmának problémáját, ami sok gond okozója.

A profi penészmentesítő készülék mellé, egy szakértő csapat támogatása is társul, így amennyiben már megjelent a lakásban a penész, úgy szakmai tanácsadással segítenek Önnek 3 egyszerű lépésben eltávolítani azt. Az ajándék páramérő pedig arról fog gondoskodni, hogy mindig pontosan tudja, milyen a levegő minősége.