Szponzorált tartalom

Webáruház kategóriaoldal kialakítása

Sok múlik azon, hogy miként készíti el a webshopját. A Grent Média nagy szakértőnek számít ezen a területen, tehát érdemes elolvasni a tanácsait a webáruház kategóriaoldal kialakítása témájában.

Először is, igen fontos szerepet játszik az átláthatóság, különben a látogatók elvesznek majd a részletekben. Legyen meg a keresés lehetősége, különben nehezebb lesz megtalálni a kívánt termékeket. Azon is el kell gondolkodnia a webáruház kategóriaoldal kialakítása során, hogy hány szintet hozzon létre.

Nem túl előnyös, ha túl sok különálló kategória van, ezért erre gondoljon a rendszer megalkotásakor. A lenyíló menürendszer segíthet a látogatóknak, hiszen így hamarabb meg fogják találni, amit szeretnének. Természetesen nem szabad megfeledkeznie a keresőoptimalizálásról sem, hiszen az organikus forgalomból is szerezhet vevőket.

A webáruház kategóriaoldal kialakítása idején arra is ügyelnie kell, hogy a gombok szövege is optimalizálva legyen. Amennyiben segítségre van szüksége ezen a téren, forduljon bátran a Grent Média szakértőihez!