Szponzorált tartalom

cégalapítás költségei

cégalapítás költségei

A cégalapítás nem feltétlenül egyszerű feladat, főleg, ha nem vagyunk jártasok ebben a környezetben. Sok mindent le kell bonyolítani, amihez szakértelemre is szükség lehet, így aztán nem érdemes egyedül neki vágni a cégalapításnak. Nem lehetetlen, de ha biztosra akarunk menni, akkor inkább keressük fel a Top Cégalapítás szakembereit, akik segítenek a cégalapítás minden lépésében.

A cégalapítás költségei érhetően

Náluk lehet olvasni részletesen arról, hogy milyen költségekkel kell számolnia annak, aki céget szeretne alapítani. A díjazás egyszerű és érhető. A cégalapításhoz tartozik egy úgynevezett bonyolítási, avagy ügyvédi munkadíj, amelynek a jelenleg aktuális ára 16 900 Ft + Áfa. Fontos megjegyezni, hogy amennyiben székhelyszolgáltatást veszünk tőlük igénybe, ez a munkadíj eltűnik, vagyis ingyen kapjuk a cégalapítással járó teendőket a Top cégalapítás csapatától. A cégalapításhoz szükség van a tulajdonlapra, amit az ügyvéd lekérdez, ez csupán egy egyszeri 1000 Ft + Áfa költséggel jár, ezenkívül 0 Ft a cégalapítás illetéke, valamint 0 Ft a közzétételi díj. Ez így nem is olyan rossz, ugye? Láthatjuk, hogy a cégalapítás költségei nem magasak, ráadásul, ha székhelyszolgáltatásra is szükségünk van, akkor az ügyvédi munkadíjat is megspórolhatjuk.

Miért érdemes szakértő segítségét igénybe venni cégalapításkor?

Cégalapításkor sok apróságra kell odafigyelni, lehet közöttük olyan, amit egy laikus kihagy vagy rosszul értelmez. Ráadásul, ha nem ismerjük az ebben a környezetben használt kifejezéseket, folyamatokat, akkor sok időt is igénybe vesz ezeknek a megértése, így inkább érdemes azt a minimális költséget rászánni a cégalapításra, és igénybe venni a Top Cégalapítás szolgáltatását, akik profin ellátják a szükséges teendőket, és tájékoztatnak minden fontos teendőről.