Szponzorált tartalom

lánybúcsú

lánybúcsú

Ha még nem volt lánybúcsútok, akkor mindenképpen érdemes tovább olvasni, ha pedig már volt, akkor is, mert tuti lesz még valamelyik barátnőtöknek, lányotoknak, estleg a szomszédnak, vagy Neked egy másik, ha kicsit rendhagyó módon éled az életed. Egy biztos, a kedvet meg fogod kapni hozzá!

Van ugyanis egy cég, akik lánybúcsúk szervezésével foglalkoznak, vagyis azzal is, de elég széles a paletta. Ez a cég a BalatonPro, alapvetően rendezvényeket szerveznek a Balaton partján, vagy konkrétan a tavon. Ezek között van a lánybúcsú, legénybúcsú, születésnap, csapatépítő, házassági évforduló, vitorlás alapoktatás, és még jó néhány lehetőség.

Én például csapatépítésen voltam itt a cégemmel, és életem legnagyobb buliját csaptuk itt, a legtutibb versenyekkel, a legizgalmasabb játékokkal. Ez volt az oka, hogy ajánlottam a BalatonPro-t egy ismerősömnek is, aki épp a lánybúcsúját szervezgette. Ő a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon válogathatott a programok közül. Igen, itt kész programok, kész forgatókönyvek közül tudsz választani. Persze a cég rugalmas, és figyelembe veszi a kéréseidet, de készre felépített programokat kínál, amiket imádnak a nők!

Hogy mik ezek? Alapvetően három csomag van, különböző programokkal, különböző társaságoknak, de mindegyik elég nagy bulinak hangzik. A három csomag a Felejthetetlen hétvége, az Éjjel soha nem érhet véget, és a Tartalmas percek fantázianeveket viselik. Mind a három más-más programokat tartalmaz, más időtartammal, és más csapatoknak. Ami közös bennük, az többek között az, hogy valamennyi időre van egy privát vitorlásod saját kapitánnyal, és még van egy másik közös pont is: tuti, hogy hatalmasat fogtok szórakozni!

Elég menőn hangzik. Az ismerősömék a Felejthetetlen hétvége csomag keretein belül buliztak egy óriásit. Ez tartalmazott egy privát vitorlást egész napra, sőt éjszakára is, és egy hatalmas bulit este, különleges szállást a fedélzeten, és wellness belépőket másnapra. Nem semmi! Minden egyébként elég jó áron. Ezeket hallva azt hinné az ember, hogy horrorisztikus összeget kell fizetni, de nem. Fejenként is egész jó áron megúszták, ami szerintem eszméletlen jó egy ilyen felejthetetlen, nagy élményért.

Érdemes elolvasni, hogy mit tartalmaz pontosan a csomag, és a többi milyen lehetőségeket kínál. A https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon minden fontos infó megtalálható, és minden részletesen le is van írva. Ugyanezen az oldalon tudsz árajánlatot is kérni, személyre, vagyis csapatra szabva. Szerintem érdemes kattintani, az fix, hogy óriási bulit csinál a cég. Én tuti itt tartom majd a legénybúcsúm. Gyertek Ti is, hátha összefut a legénybúcsús és lánybúcsús csapat!