Szponzorált tartalom

Parkettalakk

A régi, klasszikus, fából készült parketta még mindig a legjobb minőségűek közé tartozik, viszont ezt bizonyos időközönként le kell festeni ahhoz, hogy a minőségét megőrizze és jól nézzen ki a lakásban. Ehhez egy elsőrendű parkettalakk szükséges, mint amilyeneket lehet vásárolni a festekarena.hu webáruházból.

Kifejezetten szép eredményt ígér a készleten lévő Lazurán selyemfényű parkettalakk, amit 5 literes kiszerelésben van lehetőség beszerezni. Fafelületek és natúr parketta lakkozására ajánlott ez a termék. De használható már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta, fafelület, valamint más, fából készült felületek bevonásához.

Arra azonban figyelni kell, hogy felületkezelt, új szalagparkettára nem ajánlott! Minden esetben elő kell készíteni a bevonandó felületet, ez viaszmentes, gyalult vagy csiszolt, száraz és pormentes kell legyen. Miután ez megvan, a Lazurán parkettalakk alapozó használata javasolt. Mielőtt a teljes felületet bevonnánk ezzel, mindenképpen lakkozási próbát kell elvégezni. Ha színváltozást vagy sötétedést látunk, azt jelenti, hogy nem volt megfelelő az alapozás vagy a csiszolás. A festéshez szivacshenger ajánlott.

Ezek a kellékek, csakúgy mint a parkettalakk, megvásárolhatóak a webáruházból. Itt mindent megvehet egyetlen helyről. Sőt, egy lépést sem kell tennie ennek érdekében, mert az online rendelés után, a kiválasztott termékeket elszállítják az Ön által megadott címre. Minden tudnivalót elolvashat a weboldalon, tehát keresse, válasszon és rendeljen!