Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány árak

energetikai tanúsítvány árak

Sokféle fotókiállításon volta már, de a legutóbb épp egy olyanra látogattam el, amelyiken környezettudatos és energiahatékony megoldásokat mutattak be a világ minden tájáról. Belebotlottam egy olyan képbe is, amely egy energetikai tanúsítvánnyal ellátott házat ábrázolt, és erről eszembe jutott, hogy ma már Magyarországon is rendelkeznie kell energetikai tanúsítvánnyal azoknak az ingatlanoknak, amelyeket el szeretne adni a tulajdonosuk. Ha kíváncsi vagy rá, mennyibe kerül most egy energetikai tanúsítvány elkészítése, azt itt tudod megnézni.

Az e-tanusitas.eu csapata ugyanis országos lefedettséggel és a legjobb árakkal várja az energetikai tanúsítvány iránt érdeklődőket! A honlapon a budapesti és az országos helyzetről is képet kapunk az árak tekintetében. Sőt, még azt is meg tudjuk nézni, az alapterület emelkedésével hogyan változnak az energetikai tanúsítvány elkészítésének tarifái lakások és családi házak esetében. Ráadásul, aki most rendeli meg a szolgáltatást az e-tanusitas.eu csapatától, az egy 4000 Ft értékű Ingatlan Kisokost is kap ajándékba! És ha mindez nem lenne elég, a csapat minden megrendelésére árgaranciát vállal, tehát ha valamely versenytárs alacsonyabb áron végezné el a tanúsítást, akkor az e-tanusitas.eu is hajlandó a versenytárs által felajánlott, alacsonyabb áron teljesíteni a megrendelést.

De azt is itt tudod megnézni, mi a szolgáltatás megrendelésének és a tanúsítvány kiszállításának a menete. Egy rövid telefonos egyeztetést követően kerül sor a helyszíni felmérésre, hogy aztán a leadott mérések alapján elkészült tanúsítványt akár már másnap a kezedben tarthasd! Ezt nevezem gyors és hatékony munkavégzésnek! Ha neked is ilyen gyorsan és jó áron van szükséged az energetikai tanúsításra, ne habozz, és keresd fel a csapatot most!