Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás szerződés

székhelyszolgáltatás szerződés

Amikor valaki azon gondolkozik, hogy a vállalkozása számára válasszon-e külső helyszínt vagy a sajt otthona is jó lesz, akkor több szempontot is érdemes lehet figyelembe venni.

Amikor én is ebben a helyzetben voltam, akkor nem volt egyszerű a döntés. Nekem az lett volna a legkényelmesebb, ha egyéni vállalkozóként a saját otthonomat jelentem be székhelynek. Viszont, amikor utána olvastam, hogy ez milyen hátrányokkal járhat egyes esetekben, akkor végül úgy döntöttem, hogy igénybe veszek egy székhelyszolgáltatást.

Ilyennek korábban még nem találkoztam, de a Székhelyszolgáltatás oldalán nagyon sok hasznos információt megtudhattam róla. A honlapjukon mindenki sokkal jobban megismerheti a székhelyszolgáltatást, hogyan működik, milyen feladatokat vállalnak át egy vállalkozótól, milyen előnyökkel jár stb.

Már a honlapon is látszik, hogy fontos számukra az igényesség, a megfelelő tájékoztatás, és a vállalkozások segítése.

Mit tud nyújtani a Székhelyszolgáltatás?

Amennyiben egyéni vállalkozóként nem lenne feltétlen muszáj a saját otthonod helyett székhelyet választanod, de valami miatt úgy döntesz, hogy mégis szeretnél egy külső székhelyet, akkor a Székhelyszolgáltatás pont Neked hozta létre a szolgáltatását. Hiszen, ha együtt dolgozol velük, akkor nem kell a székhelyed ügyeivel pluszban foglalkoznod. Ezt a feladatot teljesen átvállalják tőled.

Milyen feladatok alól mentesít Téged a Székhelyszolgáltatás?

Ha együtt dolgozol velük, akkor nem kell többé a székhelyen adminisztrációt fenntartani és irodát bérelni. Ezt megteszi helyetted a Székhelyszolgáltatás. Meghatalmazással minden postai küldeményt átvesznek. A leveleket e-mailen még aznap továbbítják a részedre, a csomagokat pedig minden következő hónap elején összegyűjtve küldik el az általad megadott címre. Ennek az a nagy előnye, hogy nem kell a postán ácsorognod és nem kell attól sem tartanod, hogy nem tudsz átvenni egy fontos levelet. Amikor egy vállalkozás számára küldeményeket küldenek, akkor azokat minden esetben fontos átvenni. Ha ez nem történik meg, és esetleg egy fontos levelet nem veszel át, akkor abból adódhatnak problémák. A Székhelyszolgáltatás segítségével ilyen nem fordulhat elő.

A székhely további nagy előnye még, hogy a hatósági intézkedések nem az otthonodban fognak történni. Ha belegondolsz, hogy mennyire kellemetlen lehet a saját otthonodban elviselni az esetleges hatósági intézkedéseket, ahol a családod is jelen van, akkor már láthatod, hogy ilyen szempontból mennyire fontos egy külső helyszín székhelynek. Ennek köszönhetően teljesen külön tudod választani a vállalkozást a magánéletedtől.

Az adóhatóságok a székhelyek törvényességére is nagyon figyelnek. Ha azt szeretnéd, hogy ezzel neked ne kelljen foglalkoznod, akkor amennyiben a Székhelyszolgáltatást választod, akkor emiatt sem kell aggódnod. Mindent törvényszerűen csinálnak.

Kíváncsi vagy milyen a székhelyszolgáltatás szerződés? A weboldalukon erről is tájékozódhatsz. Korábban én sem találkoztam még székhelyszolgáltatás szerződéssel, de egyáltalán nem bonyolult és könnyen érthető.

A Székhelyszolgáltatás már 11 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, ezért pontosan tudják, hogy mit hogyan kell csinálni, milyen törvények vonatkoznak a székhelyekre, és ezen a téren folyamatosan képzik is magukat. Figyelemmel kísérik a változásokat, hogy mindig törvényszerűen és jogszerűen járhassanak el. Ebben a segítségükre vannak az ügyvédek is, akikkel szoros kapcsolatban állnak.

Amennyiben IPA mentes székhelyet szeretnél, akkor erre is van lehetőség. Budapest közelében Újlengyel területén iparűzési adó mentesen lehet székhelyet üzemeltetni. Ha úgy döntesz, hogy a vállalkozásod számára ez lenne a legideálisabb, akkor erről is részletesen tájékozódhatsz a weboldalon.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Székhelyszolgáltatás, akkor nem kell mást tenned, mint a honlapon minden fontos információt elolvasni. Ha továbbra is szimpatikusak, akkor pedig telefonon és a honlapon keresztül is felveheted velük a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a közös munka részleteit.

Működjön Neked is zavartalanul a székhelyed. Válaszd a Székhelyszolgáltatást!