Szponzorált tartalom

www.pannonsafe.hu

www.pannonsafe.hu

Megtévesztőek a hírek a médiában

Nagyon sok butaságot lehet manapság olvasni a médiában, és ami ennél is rosszabb, hogy nagyon sokan kérdés nélkül mindent elhisznek, amit olvasnak. Nem is tudom, ezzel kapcsolatban melyik a rosszabb, a nyomtatott vagy az online újságírás? Az interneten legalább néhány kattintással utána lehet nézni, ha kételkedünk egy adott hír helytállóságában. Nyomtatott újságírás esetén ez nehezebb, ott az ember a készen kapott információ mellé nem sok lehetőséget kap az újságtól, hogy egyéb cikkekben cáfolatot keressen a megjelenő hírre (hacsak nem keres rá az interneten, persze). Azt is elszomorítónak tartom, hogy egy-egy hír alatt manapság már valóságos kommentháborúk alakulnak ki, és nem tudnak egymással értelmesen vitatkozni az emberek.

A Pannonsafe csapata hiteles tájékoztatást nyújt

Éppen ezért lassan már a kedvem is elmegy attól, hogy híreket olvassak. Helyette mostanában egy sokkal praktikusabb ügy köti le a figyelmemet. Ez pedig nem más, mint a különböző biztosítási és megtakarítási lehetőségek, amelyek kapcsán a www.pannonsafe.hu oldalról tájékozódom mostanában. A Pannonsafe egy magyar biztosító társaság, amely szakértői segítségével igyekszik gyorsan és hatékonyan megoldást kínálni az ügyfelek pénzügyi helyzeteire. Gyakorlatilag minden biztosítási és megtakarítási forma kapcsán lehet tőlük segítséget kérni. A profiljukba tartozik például a gépjárműbiztosítás, a casco, a nyugdíjmegtakarítások, a különböző személyi és vállalati hitelkonstrukciók, valamint a lakás- és utasbiztosítás is.

Így köthetsz biztosítást a www.pannonsafe.hu olddalon

A www.pannonsafe.hu oldalon nagyon könnyű eligazodni. Ha többet szeretnénk megtudni valamelyik kategóriáról, csak kattintsunk az adott témakörre az oldalon, és máris számos hasznos tudnivalónak lehetünk a birtokában. Ha ezek alapján szeretnénk további konzultációt kérni, akkor csak be kell küldenünk egy online kitölthető űrlapot a csapat részére, és a témában szakavatott kollégájuk már meg is keres bennünket telefonon. A telefonos konzultáció alkalmával is van lehetőség kérdezni, azonban ha valaki személyesen szívesebben intézné az ügyeit, arra is abszolút van lehetőség. Bár a Pannonsafe pécsi székhelyű cég, országos lefedettséggel rendelkeznek. Az ország harminchárom pontján van ugyanis irodájuk, így biztosan mindenki megtalálja azt a lokációt, amely a részükre a legközelebb esik.

A www.pannonsafe.hu oldal nem rejti véka alá az ügyfelek véleményét sem. Miért is tennék, hiszen az elégedettségi rátájuk 95% feletti? Azt gondolom, hogy a sikerük titka abban rejlik, hogy udvariasan és segítőkészen, valamint nagy szakértelemmel állnak hozzá minden pénzügyi kérdéshez. Az összegyűjtött ajánlatokat, lehetőségeket aztán átbeszélik a vevőkkel, akik így egy helyen, egy füst alatt elintézhetik például a lakásbiztosításukat és a nyugdíjbiztosításukat is. De ha valaki inkább online intézné az ügyeit, arra is van lehetőség, sőt! A kiválasztott csomagra akár online is megköthető a szerződés. Nekem nagyon szimpatikussá vált a csapat – ti igénybe fogjátok venni a pénzügyi tanácsadásukat?