Szponzorált tartalom

Nyomáskapcsoló vízhez

A vízellátó szivattyúk automatikus üzemeltetéséhez szükséges egy olyan kapcsoló, ami a beállított nyomástartományon belül szabályozni tudja a szivattyú automatikus működését. A nyomáskapcsoló a víznek a szabályozáshoz kell, ezt pedig potom áron megrendelheti a nimbusz-ang.hu webáruházból. Amikor a nyomás a szivattyúban eléri a minimális értéket, azonnal bekapcsol. A nyomáskapcsoló vízhez kötött, ezért nemcsak a minősége jó, hanem a működése is megbízható.

Amennyiben kapcsolót szeretne venni, érdemes átnézni az oldalon a műszaki paramétereket is, valamint azt, hogy a csatlakoztatható motor teljesítménye mekkora lehet. A fent említett webáruházban nemcsak kapcsolót vásárolhat, hanem megfelelő membrános szivattyút is. Amennyiben Ön nem szakképzett szerelő, hanem laikus vásárló, kérdéseivel az ügyfélszolgálathoz is bátran fordulhat e-mail-ben vagy telefonon keresztül, így még a vásárlás előtt tisztázható, hogy pontosan mire van szüksége és melyik termék volna a legideálisabb választás. Az épületgépészethez tartozó csőrendszerek megvásárlásakor például sokszor az a kérdés merül fel, hogy milyen bekötő idomokra lehet szükség. Vásárlás előtt a műanyag fittingek fajtáiról is egyeztethet az ügyfélszolgálattal. A műanyag fittingek között ugyanis vannak toldó és záró idomok is, nem beszélve a kisebb-nagyobb könyökről és a külső vagy belső menetes T műanyag elemekről. A vásárlás a nyomáskapcsolóhoz hasonlóan, itt is roppant egyszerű, a kívánt műanyag fittingeket a virtuális kosárba kell helyezni és a név, cím, telefonos elérhetőség megadásával véglegesíteni a rendelést.

A kiszállítás futárszolgálattal történik és amennyiben az apró alkatrészek mellett most keringető szivattyút is rendel, a szállítás ingyenessé válik. A Nimbusz-ANG Kft. évek óta ismert és elismert webáruházzal rendelkezik, így garantáltan elégedett lesz Ön is az átvett termékek, kiegészítők és alkatrészek minőségével! Szaniterelemek és szivattyúk kedvező áron itt! Böngésszen kedvére az otthona kényelméből, leegyszerűsítve ezzel a vásárlás folyamatát!