Szponzorált tartalom

póló nyomtatás

póló nyomtatás

Az egész 12. osztály arról szólt, hogy már mindenki arról álmodozott, hogy milyen lesz az élet az érettségi után. Sokak rengeteg reményt fűztek a karrierjük iránt és alig várták, hogy elmenjenek egyetemre. Mi nem igazán tudtuk a haverjaimmal, hogy mit fogunk kezdeni még magunkkal, ezért inkább a mának éltünk és próbáltuk a jelenben fejleszteni magunkat. Akkoriban rengeteget meditáltam például és sokat foglalkoztam az írással. De voltak még más ártatlan csínyek is, amellyel próbáltuk múlatni az időt az utolsó évünk során. Ilyen volt például, hogy alapítottunk egy jazz klubot a felső lépcsőfordulóban. Minden szünetben felosontunk erre a helyre, bekapcsoltuk a kis hangszórónkat és ontottuk magunkból a muzsikát. Nagyon szerettük ezt csinálni és legnagyobb meglepetésünkre a tanároknak sem volt különösebb ellenvetése. Többen meg is dicsértek minket, hogy milyen jó kis zenét hallgatunk.

Az érettségi azonban eljött és nagy bulit terveztünk utána. Szerettünk volna egyen pólókat nyomtatni és engem bíztak meg ezzel a küldetéssel. Rögtön nekifogtam az interneten való kutatásnak, keresésem pedig egy LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop feliratnál fejeződött be. Először nem tudtam, hogy milyen lesz ez az oldal, csak remélni tudtam, hogy kielégítő lesz a választéka. Ahogy beléptem a LOLmarkt felületére, semmi idegesítő felugró reklám nem fogadott. Pedig már nagyon megszoktam, hogy az ilyen webshopok általában aljas gerillataktikákat szoktak használni arra, hogy meggyőzzék a vevőket.

Itt azonban szó sem volt erről. A választékukkal és az áraikkal akarták csak megmutatni, hogy miért is érdemes tőlük rendelni. Már most örültem, hogy nem görgettem át a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop feliraton. A kezdőlapon egy ömlesztett terméklista fogadott, ahonnan megtudhattam, hogy milyen újdonságok találhatók jelenleg a LOLmarkton. Itt nem volt igazából semmi, ami megfogott volna, mivel nagyon specifikus küldetéssel érkeztem. Későbbre viszont elmentettem pár pólót a fejemben és az oldalon is. Bizony, ha valamit később szeretnénk megvenni, nem kell mást tennünk, csak rákattintatni a kívánságlistára teszem gombra. Ehhez persze regisztrálni is kell az oldalra, de ez csak pár percet vesz igénybe.

Én azonban bulira mentem, úgyhogy az ehhez a témához tartozó pólókat akartam csak áttekinteni. Ebben segítségemre volt az oldal kiváló, kategóriákra szedett rendszere. Egyszerűen csak rá kellett mennem a férfi póló opcióra, onnan pedig kiválaszthattam a bulihoz tartozó témát. A keresési igényeimnek leginkább megfelelő téma az „alkohol” volt. Legnagyobb meglepetésemre azonban a személyre szabás itt nem ért még véget. Fel is kacagtam, mikor láttam, hogy a különböző alkoholok közül is lehet választani. Így, ha egy boros estére menne az ember, akkor egyszerűen csak rá kell kattintania a „bor” opcióra. Nekem tökéletesen elég volt a sör, úgyhogy erre mentem rá.

Eltűnt az ömlesztett, alkoholhoz kapcsolódó pólókat tartalmazó lista és csak a sörös feliratú termékeket kaptam meg. Nagyon sokat derültem a kiírásokon és alig tudtam eldönteni, hogy számunkra melyik lenne a legmegfelelőbb. Elvégre ilyen esemény csak egyszer van az ember életében és, ha majd a gyerekeink visszanézik, hogy milyen pólókat hordtunk, azt szerettem volna, hogy ők is nevethessenek. Végül sikerült megtalálni az ideálist. Mivel a haverjaim különböző méretekkel rendelkeztek, ezért nagyon örültem, hogy ezt is könnyedén ki tudtam választani a rendelés folyamán. Számomra az, hogy ennyire személyre lehet szabni minden terméket, a LOLmarktot tette a legideálisabb hellyé ahhoz, hogy pólót nyomtassak. Azóta is örülök, hogy annak idején rátaláltam a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop feliratra.