Szponzorált tartalom

NGK gyertya

Az autoolajshop.hu oldal szeretettel vár mindenkit, akinek fontos a jármű alapos felszereltsége. Az egyik legkeresettebb termék az online áruházban az NGK gyertya, ami a világ egyik legnagyobb gyújtógyertya márkája. Olyan híres gyártók szerelik össze az autókat NGK gyertyával, mint például a BMW, VW, Opel vagy Seat. Az NGK már a kezdetektől fogva kiemelkedő teljesítményt nyújtott, ezért is vált mára a legkeresettebb modellé.

Az NGK gyertya azoknak jelenti az ideális választást, akiknek fontos a minőség és a hosszú távú elégedettség. A termék sikerének titka az, hogy vékony elektródát használ. Ha pedig nem tudja, miért jobb ez, akkor érdemes tovább olvasnia vagy elmerülni a részletekben a weboldalon. Röviden annyi a magyarázat, hogy a vékony elektróda koncentráltabb erőtérrel rendelkezik, valamint kisebb a hőelvonása. Ennek következtében, az NGK gyertya több hőt tud átadni a keveréknek az ív energiájából. Aki nem ért a témához, annak a szakemberek is a segítéségére lesznek, elvégre nagyon fontos, hogy jól válasszon. Biztosan hallotta már a Denso Iridium nevet, ami szintén a gyújtógyertyák egyik legfontosabb fejlesztője. A Denso Iridium gyertyáknál a cég külön lézerhegesztési technikát alakított ki. A márka történetét illetően fontos megemlíteni, hogy 1997-ben elkészítette a világ legkisebb elektróda sugarú, iridium ötvözetű gyújtógyertyáját. Mindössze 0.4 mm-ről vab szó. A mikro méretnek köszönhetően, az elektróda csökkenti a szikra létrehozásához nélkülözhetetlen feszültség igényt. Mindeközben növeli ennek a terjedési sebességét.

Ami pedig ebből következik nem más, mint a jobb gyújtás, valamint a gyorsabb reakció a gázadásra. A Denso Iridium technológiája által csökkenthető az autózás költsége is. Ami pedig az élettartamukat illeti, körülbelül ugyanannyi, mint a platina elektródás típusoké. Aki kedvező áron szeretne hozzájutni ehhez, annak most itt a remek lehetőség! Nézzen szét a webáruházban és szerelje fel az autóját a lehető legjobb Denso Iridium gyertyával, vagy bármilyen más kiegészítővel!